2011. augusztus 3., szerda

Szájcucc teszt 1.

Sok-sok év után újra rákaptam a szájcuccokra, bár eddig csak az univerzális balzsamot használtam ami megfelelt ápolásra és szájfénynek is elment, az utóbbi egy hétben 3db szájfényt szereztem be:D ( 2 x 350Ft, plusz a Max Factoros ingyenesnek számít, hisz ajándékba volt a spirálhoz:D)
Úgyhogy tartanék belőlük egy kis bemutatót.




Első nekifutásra 3-at mutatok be, be vannak számozva, hogy felidegeljelek titeket visszafelé, mert én így szeretek haladni!:D


  • Színskála:


Azért nem bőrre kenve, ugyanis, így láthatjátok az ajakcuccok original (eredeti) színét, nem pedig a bőrszínemmel összeolvadt színárnyalatot tekinthetitek meg.Ugyanis hiába tesztelitek a drogériában a kézfejeteken nem ér semmit, kivéve annak akinek bőrszínű a szája, annak gratulálok mert épp most keresek valami extra nude színt, de eddig az alapozó a szájon megoldásnál nem leltem jobbra!:)


Önmagukban tehát ilyenek.


  • 1. wet n wild szájfény
Vélemény : Ez egy alap egyszerű stilizált áttetsző szájfény. Ilyen mindenkinek kell, hogy legyen, ezért is ez az egyik nyeremény. Ez a szájfény éppenséggel túl vizes, láthatjátok is, hogy a papír totál elázott tőle, és sajna nem is túl tartós. Tehát ne igyatok, egyetek, csókolózzatok addig, amíg viselni szeretnétek. (Gyengébbek kedvéért ez természetesen vicc:D)


Végeredmény: Szájra kenve átlátszó és egyszerű, mint akárcsak VV Zsófika.





  • 2. Ugyancsak wet n wild.


Vélemény :  Szintén áttetsző, csak csillámokkal.Az üvegcsén át olyan mintha ezüst színe lenne, és azt gondolná az ember, ezmár túlságosan csillog, de felkenve egyáltalán nem. A csillámok a rá vetődő fényben a szivárvány színeiben pompáznak.A tartóssága pedig szuper, 1 csók után még megvan a 2/3-a, a 2.-nál az 1/3-a és így tovább. Ivásnál szintén. Tartóssága megközelíti a Max Factort. Ha a Max Factor 3/3 ez 3/2.


Végeredmény : Áttetsző, icipici csijjogókkal:) Ez egy picivel világosabbnak mutatja az ajkat mint az előző.






  • 3. Avon ajakrúzs, spotlight coral
Vélemény : Avon...












Na neem csak vicceltem! Az újságban megtetszett a gyönyörű korall színe, aztán élőben jött a csalódás, (ahogy szokott lenni) ugyanis mint a képen is látszik árányfényű csillámok találhatóak benne, melyek természetesen dominánskodnak az ajakrúzs fölött, ezért normál mennyiségben felkenve vörözs rúzs hatást kelt:D Nem jó. Nagyon pici mennyiségben kell felvinni, inkább ütögető mozdulatokkal, 1 rétegben, akkor aranyos(több értelemben is:D).


Végeredmény: Csináltam Nektek egy ultra profi képet tök véletlenül mellyel bemutatom a kettős hatását. Nektek jobb oldalon, a vaku fényével tökéletes magazinfotót csináltam, bal oldalon pedig látszik, hogy igaziból mint egy sima veres rúzs.:) Furi. Lehetett volna ez a reklám szlogen 2 színhatású rúzs:D







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése