2011. augusztus 12., péntek

Szájcucc teszt 2.

A Szájcucc teszt folytatása, melyben a 4-es 5-ös számú, 2db Max Factor terméket mutatom be!




  • Színskála: 

A 4-es számú szájfényből a színskála készítés enyhe katasztrófa, ugyanis egy pillanat alatt beszívta a papír:O Mivel az általam extra vizesnek megítélt wet n wild szájfénynél ez a folyamat eltartott 1 óráig is, valószínűleg most jóval többet kentem ki a termékekből:D




  • 4. Max Factor Color Effect Cube szájfény,  01 Ivory 
Vélemény:  A neve is mutatja, hogy csontszínű, plusz arany fénnyel.  Közepesen tartósnak mondható, felvitele nagyon egyszerű a tubusával, és az állaga is könnyed. Felvitel után picit sűrűsödik, szépen a "szájra ragad".


Végeredmény: Finom csontszín, sűrű ici pici aranyfényű csillámokkal, és magas fényű csillogás.





  • 5. Max Factor lipfinity colour & gloss, 500 Shimmering Pink 
Vélemény : Ez egy kétlépéses ajakcucc, ami azért nagyon jó, mert 3 lehetőséget kínál!:)


Első lépés a rúzs, amellyel komoly gondjaim akadtak, és ezek miatt sajnos nélkülözöm is a használatát:/ Nagyon vékony rétegben kell felvinni, mert nagyon erős rózsaszín színe van, metálos fénnyel. Nagyon nagyon hamar szárad, ezért a szélek felvitelenél nagyon kell ügyelni a pontos "vonalvezetésre" mert később nem alakítható, illetve nekem korrigálni se igazán sikerül, mert a következő réteg nem összedolgozható az első, már megszáradt-tal. Valamint extra hidratált ajkakra szabad csak és kizárólagosan felvinni, mert száradásnál annyira kiszárad, szó szerint rákövül az ajkakra, hogy még így is cserepessé teszi azt:S Eltávolítása nem könnyű, még sminklemosóval sem, viszont foltosan kopik.


Második lépés a szájfény felvitele, ami ad még neki egy kis plusz rózsaszín színt, és természetesen csillogást.


 Végeredmény: Összességében igénytelen hatást kelt, szájfénnyel és anélkül is. Pedig ez még egy jól sikerült felvitelnek mondható. 


Önmagában a rúzs, áá cserepes :S
Szájfénnyel...
Nade nem írjuk le a terméket, hisz még hátramaradt a 3. lehetőség, a szájfény önmagában!
Ez a kedvencem mindközül, mert egy ultra tartós szájfény, felvitele után, akárcsak a rúzsnál, úgymond rászárad az ajkakra, persze nem olyan gyorsan, és azért a szájfény állaga megmarad. A színe nagyon szép rózsaszínes, sok sok mini csillámmal. Az illata pedig annyira hihetetlenül jó, valamilyen süteményhez hasonlítanám, mindig annyira megkívánom:D Legeslegjobb, önmagában is árulni kéne!!

Önmagában a szájfény



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése