2011. július 5., kedd

Pakolások hajtípusokra

A gyönyörű, csillogó haj elérése a mai világban nem egyszerű, a mindennapos hajvasaló, hajszárító használat, valamint a gyakori festés mellett.Most 3féle hajpakolást fogok bemutatni, melyek közül mindenki megtalálhatja a magának megfelelőt.






Hajmosásnál a samponon kívűl elegendő lesz ezek használata.Ezektől a pakolásoktól megkapja a hajatok a szükséges tápanyagokat.1000ml-es kiszerelésben kapható ami nagyon sokáig elég és 800-1200Ft(!)-ért hozzá lehet jutni Fodrászkellékes boltokban Mindhárom pakolás nagyon szuper, én még az illatukat is imádom.30 perc hatóidőt ír a dobozán, de meglátjátok pár perc után is látható a hatás.A hajpakolásoknál kétféle hajtípust láthattok felsorolva, eszerint érdemes beszerezni 2 félét, és 2hetente, havonta váltani.Ugyanis, mint testedzésnél, hamar hozzászokunk az ugyanolyan terheléshez, így van ezzel a hajunk is.


  • Zsíros és normál hajra: Répás hajpakolás
    A zsíros haj ugyanúgy ápolásra szorul, akárcsak a többi. A hajpakolás felvitele egészen egyszerű, a pakolást csak a haj hosszára kell felvinni! Hogy ez mit jelent? A zsírosodás, és a hajhossz mértékétől függően, ki kell hagyni a töveket!




    • Normál és igénybevett hajra: Placentás 
    Nagyon jó kis hajpakolás, percek alatt helyrerántja a hajat, és garantált a csillogó sima haj. Neki van szerintem a legjobb illata.
    Dobozon található leírás:
    A hajpakoló krém búzából, bambuszból származó hatóanyagai elősegítik a haj erősítését és kezelhetőségét.Törékeny és száraz hajra ajánlott.




    • Száraz, szőkített, igénybevett valamint normál hajra: Kókusztejes
    Szőkéknek, festett - és szénahajúaknak kötelező! Elég erősen tömény édes illata van de garantált a csillogó, fényes, sima haj! ♥


    Nincsenek megjegyzések:

    Megjegyzés küldése