2011. július 12., kedd

Naptej

Mindenki "tudja", csak nem érti miért folyik még a csapból is  a naptej (jó is lenne), és miért is olyan fontos a használata. Na elmondom itt és most, nem a leégés, meg a napszúrás, illetve a ráncos bőr, szeplőcskék.Hanem a Bőrrák.








A bőrrák kialakulásához nem kell kitenned a bőrödet sok sok évnyi védelem nélküli napozásnak, és nem egyik napról a másikra alakul ki, elég 15perc akár védelem nélkül, hogy 20-30-40 év múlva kialakuljon.Mindenkinek védenie kell magát! Hogy miért is olyan veszélyes a bőrrák? Nem az a veszély, hogy vérezni kezd az anyajegyünk, illetve el kell távolítani, hanem mire ezeket a tüneteket (viszketés, vérzés) észreveszed, már áttétes, avagy a mellkasodon lévő anyajegy áttétet csinált a tüdődre.Ilyenkor már hiába szedik le az anyajegyet már úgymond "menthetetlen" a helyzet. Röviden tömören ezért használjunk naptejet, és évente anyajegy vizsgálat, mert még tünetmentes korában kell elcsípni!:) (Orvosnak is marha nehéz kezdeti stádiumban megállapítani...)


Aki úgy gondolkozik, hogy , "Én nem, velem nem történhet meg" annak emeljük ki az idő előtti bőröregedést(ráncok), szeplőket, foltokat a testén.


Na akkor ezután térjünk rá a Bioderma naptejre, amit most szeretnék bemutatni nektek. 200ml-es kiszerelésű, 40 faktoros, spray-s. 1 év alatt ő a 3.naptejem, és hogy mostantól miért nem érem be kevesebbel? Ő volt az egyetlen amiről minden igaz amit leírtak a hátulján!


Ajánlott : 
  • Az egész család számára. 
  • Minden bőrtípusra, arcra és testre.  -valóban jó arcra is
  • Érzékeny világos, szeplős bőr védelmére is.  -tesztelve, bevált:)


    Tulajdonságai :
    • Bőrnyugtató, tápláló, és hosszan hidratál. -gyönyörű sima lett utána a bőröm, mint egy nagyon jó testápoló után :)
    • Víz,homok és verejtékálló. -Víz, verejték tesztelve, 1 óra úszás után is rajtam volt, mikor kijöttem a vízből megálltak rajtam a vízcseppek.Aki használt már jó vízálló naptejet, tudja miről beszélek:) Kánikulában is napoztam benne, nem olvadt le egyáltalán!
    • Különlegesen fotostabil, tartós hatású.
    • Illatanyag mentes, hipoallergén.
    • Gyorsan felszívódó, átlátszó védőréteget képez. -nem fehér tőle a bőr, szétkenve valóban átlátszó réteget képez, és nagyon hamar beszívódik! Nem hagy olajos érzetet és nem tapad ránk minden!
    Az EU ajánlását túlteljesítő, kiegyensúlyozott UVA/UVB védelem. A kategóriában kimagasló UVA index.


    Mindenkinek csak ajánlani tudom, mert a rossz naptej kidobott pénz, rengeteg leolvad a napon, vízzel érintkezve azonnal leoldódik, pedig szükségünk van rá egyaránt napozás és úszás közben is! 



    2 megjegyzés: